woensdag 14 december 2016

Moleculaire eten

De afgelopen weken stonden in het teken van Moleculair koken. ( spaghetti van chocolade en aardbei, "puur geluk" heet dit gerecht)
Niet voor mij maar wel voor Tristan en twee klasgenootjes.
Hun profielwerkstuk gaat erover en dus moest er getest worden
Met als hoogtepunt een proeverij ( op de foto twee balletjes, een rode en een blauwe met een vloeistof erin, heel zuur) voor docenten, vrienden en familie.
Sander vind het licht uitgedrukt zeer bijzonder.......
En peter maakt zijn eigen chemie van de restjes .......
Aan details was veel aandacht besteed en het zag er prima uit.
(Over de smaak valt te twisten, het een was beter te doen dan het ander)
Sommige dingen leuk voor het kerstdiner of juist niet........
In iedergeval complimenten voor dit trio die het toch wel heel leuk en met veel inzet in elkaar hebben gezet!
De beoordeling laat nog even op zich wachten maar wat mij betreft een dikke 10!