donderdag 3 januari 2013

een bloggersquilt blok1

vandaag dan het eerste blok van deze quilt.
ik trap af met mijn eigen keuze.
Het is "sunrise" geworden een kompasblok.
een blok dat in heel veel variaties te vinden is, net als quilters. en allemaal mooi en speciaal in hun eigen kunnen en verhaal.
ik koos het blok mede omdat ook als het minder gaat het lezen van de blogs een zonnetje in de pc doet schijnen! zo blij wordt ik ervan, al die mooie dingen die er gemaakt worden, leuke verhaaltjes die verteld worden. een band met bloggers die je eigenlijk nog nooit hebt ontmoet. en soms dan onstaan er vriendschappen uit, die zo speciaal zijn en dierbaar, en zelfs soms een traan, huil je met elkaar mee om het gemis van een geliefde of dierbaar huisdier.
internet op zijn mooist!


als het goed is kan je op de link klikken en kom je dan bij het patroon.
ik hoop dat er veel bloggers zullen reageren op mijn oproep voor patroontjes!

12 opmerkingen:

Pauline zei

Wat een mooie keuze, Jacqueline, eindelijk heb je de schaar in de mooie stofjes uit je koffertje gezet.
De link werkt prima!

Guusje, zei

Wat een mooi blok, mijn lievelingsblok is de mariners compass ik zal eens nadenken ovér een ander blok en laat je dit dan even weten.

Guusje, zei

O ja ik weet het al een lone star en een mandje omdat ik ze beide enorm mooi vind, de lone star door het kleurgebruik en de kleine stukjes en het mandje omdat ik gek ben op mandjes en ze er in allerlei soorten en maten zijn. Succes met kiezen, ben benieuwd.

Marga (MarPie) zei

Erg mooi blok en ook een heel leuk idee.
Zou wel mee willen doen maar moet sterk zijn en eerst eens wat afmaken.
Mag ik je wel een blok toesturen?
Plus als het mag wat voor maat wil je het hebben?
In inches of centimeters?
Wat een vragen hé.

Groetjes,
Marga♥

Terray zei

Mooi blok zo'n zonnetje.
Ik vind je idee van een bloggersquilt erg leuk en zal het ook zeker volgen. Weet nog niet of ik mee doe....heb eigenlijk genoeg projecten.

Groetjes
Tertia

Ria zei

Een leuk blok heb je uitgezocht, ik wil hem graag gaan maken. Maar ik mis één ding, wanneer komt blok 2. Ik kijk niet elke dag zie je en voor je er erg in hebt ben je te laat. En ik ga ze in elk geval 'sparen'

Succes en groetjes Ria V.

Plien zei

Hoi!

Heb ik weer...reactie weg!
Maareh... ik wil heel erg graag meedoen. Welke maat moet een blok hebben? en om de hoeveel tijd komt er een blok uit? en doen we ook foto's showen op onze blogs? Op een vaste dag? en... zoveel vragen... Ik heb er heeeel veel zin in. Toch een nieuw project dit jaar! Ik duik direct m'n mandje in!

Elizabeth zei

Leuk idee! Ik ga er nog over nadenken... Soms heb je teveel dingen die je allemaal wilt doen..

Mooi blokje, het begint wel te kriebelen hoor als ik dit weer zie...

groetjes, Elizabeth

Threads and thoughts zei

Wat een mooi initiatief. Mijn lievelingsblok, gosh, wat een moeilijke vraag... Drunkard's path, denk ik. Maar het kan morgen weer een ander zijn, daarom is zo'n sampler zo leur om te maken, zoveel blokken en je moet niet kiezen. Ik ga zeker enkele blokken maken (er is ook nog een lijstje voor 2013 opgemaakt), deze vind ik alvast top!

Klaske zei

Dank je wel Jacqueline, ik heb hem opgeslagen..
Het kriebelt wel om mee te doen, maar ik heb nog zoveel projecten :-((
Maar wie wat bewaard die heeft wat toch? Wie weet ga ik er eens aan beginnen..

Lida zei

Wat een gaaf idee! Welke maat moeten deze blokken hebben? Ik vind het een hartstikke mooi blok wat je hebt gekozen! Dus ik sla hem op en ben benieuwd wat er nog meer gaat komen! Groetjes
Lida

susan zei

wat een leuk idee eens kijken of ik stof heb om ook mee te doen ik ben zelf gek op alokeren mag er ook een aplikatie blok bij zijn?

groeten susan