dinsdag 27 september 2011

in de vakantie.....

waren we natuurlijk niet alleen aan het verbouwen maar ook lekker aan het quilten.
 al ging het niet zo hard als ik eigenlijk wilde!  mijn arm zorgde voor het nodige op onthoudt. inmiddels weet ik dat mijn arm niet meer volledig zal herstellen en ik voor een deel van mijn bezigheden een andere oplossing moet gaan zoeken.
Maar goed komt tijd, komt raad!
 Toen de verbouwing klaar was hebben we nog heerlijk genoten van een weekje in de belgische ardennen. wat een heerlijkheid!

Inmiddels zijn we natuurlijk allemaal weer naar school, trommel ik er iedere ochtend weer met veel plezier op los en begint het allemaal weer zijn draai te vinden!
er is ook een blauw project om de hoek komen kijken maar daarover iets later wat meer, er schijnt ergens een update dag van te zijn!

4 opmerkingen:

Annelies zei

Ben heel benieuwd naar het blauwe, al zie het natuurlijk wel welk label je deze post hebt meegegeven.

neeftje zei

Nee, annelies de post verraad nog niets! Lol!

Guusje, zei

Mooie quilt ben je aan het maken. Ben ook erg benieuwd naar het blauwe spannend hoor....

Inge zei

Jippie, ik heb je weer gevonden. Gedoe hè met dat web-log.nl. Al onze berichtjes en foto's kwijt, snik..... Ook ik ben naar bij Blogspot verhuisd. In het begin was het wennen, af en toe had ik een raar bericht met allemaal letters onder elkaar (?), maar nu gaat het best goed.
Mooie quilt ben je aan het maken. Oh, ga je ook met iets "blauws" beginnen? Ik ben ook de blauwe hoek ingedoken, helaas zit het begin van de verhalen hierover bij web-log.
Ik kom zeker weer terug bij je op visite.

Groetjes,
Inge

PS: in dit bericht van jou zit een heel lang blanco vlak vóór je bij reacties komt. Je kunt dit verhelpen door naar je weblog te gaan, rechtsboven op "ontwerp" te klikken, dan naar je berichten (links), op je laatste bericht gaan staan, dan kan je het bewerken. Dan achter het laatste woord van je berichtje gaan staan en een tijdje (hihi....) deleten en weg is het witte vlak. Misschien weet je dit allemaal wel, dan sorry voor het bemoeien......

Doeiiiii.....