donderdag 12 januari 2012

verstoppen......

soms zou ik willen dat ik klein was en me nog zo heerlijk kon verstoppen in een hoekje!
 of zoals tris doet achter een quilt en soms even om een hoekje gluren! gelukkig heb ik tegenwoordig mijn eigen plekje in huis. waar ik me deze week verstoppen kon. waarom???
zoals mijn vaste lezers weten brak ik een jaar geleden mijn radiuskopje (in mijn rechter elleboog). wat een eenvoudige breuk leek, bleek toch een stuk lastiger dan verwacht. Nu precies een jaar na dato, is mijn arm nogsteeds niet hersteld, het functie verlies behoorlijk en heb ik alle dagen pijn!
 godzijdank kan ik nog handwerken,  en als ik het dan zoals deze week niet meer zie zitten ga ik freubelen! aangestoken door haar, die ook al van die leuke kippen had gemaakt. dook ik onder in de lapjes,
 zocht het patroon in de quiltmania op! en begon met knippen. iedere middag tot nu het resultaat zover is!
 de hartjes zijn nog niet vast gezet hoor en een rand moet ik nog bedenken!
vanmiddag in het ziekenhuis (inmiddels twee middagen per week mijn vaste verblijfplaats!) kreeg ik te horen dat de behandeling naar 1x per week gaat, omdat de belasting te hoog is en het effect minimaal. ergens is het ook een opluchting want het kost idd veel pijn, tijd en energie tegenover weinig effect. aan de andere kant ook balen, want het betekend ook dat ik bepaalde dingen toch niet meer zal kunnen doen. en ik ook tenopzichte van mijn geliefde speelzaal zal moeten gaan nadenken over andere opties. maar goed zover ben ik nog lang niet en er zullen nog heel wat steekjes gezet worden voor ik besluiten ga nemen over de toekomst! nu eerst maar verder met de kippetjes, misschien hangen ze dan wel voor de pasen!

16 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Wat lijkt me dat verschrikkelijk als je iedere dag maar weer pijn hebt en beperkt sommige dingen kunt doen. Gelukkig voor jou, kun je nog wel quilten, hopelijk blijft het zo, dat je toch kunt blijven doen, ik hoop het voor je, want het is erg als je je hobby niet meet kan doen. Ik wens voor je het allerbeste en hopelijk komt er eens een dag dat alles weer goed gaat en dat je pijnloos verder kunt gaan. Groeten van Ineke

Annelies zei

Wat zien je kippetjes er fris uit !

Supergoof zei

Lieve dappere meid, wat heb je een rottijd achter de rug!
Zet 'm op kanjer, en wat is je kippetjesquilt mooi!
:o)

Pauline zei

Verstoppen is er niet meer bij nu je de realiteit van je destijds gebroken arm kent, ik hoop dat je manieren zult vinden om je werk gewoon door te kunnen zetten. Misschien kun je wat scholieren vinden die 's ochtends voor schooltijd je kunnen helpen met de opbouw van je speelzaal tegen een vergoeding ofzo.
Je wybers blijven een plaatje om te zien, dat koppie er boven trouwens ook.
Je kippen zijn enig, succes met de rand, je bedenkt vast weer iets leuks.
Groetjes, Pauline

Tina Vinke zei

Vreselijk als je altijd pijn hebt, ik wens je veel sterkte.
Ik heb de kippenquilt al een paar keer gezien en ik vind hem zo vreselijk leuk, kun je mij vertellen in welke quiltmania hij heeft gestaan ? Ik ben nog niet zo lang aan het quilten en heb daarom nog niet veel quiltmania's. Ik hoop iets van je te horen.
Groeten Tina

Elly L zei

Wat balen dat je geen vooruitgang boekt met je arm. Sterkte met je keuzes.
Groetjes Elly

Irena zei

heel veel sterkte met je arm,maar de kippen ook bij de andere zijn prachtik

Marga (MarPie) zei

Sterkt met al die beslissingen die je moet nemen, want sommige wil je niet nemen maar moeten vanwege je arm. Gelukkig kan je inderdaad nog fröbelen, vooral als het zulk leuk resultaat op geeft.
Groetjes,
Marga♥

katrien zei

Leuk je wiebertjes en kippen.

Ageeth Dorsman zei

Wat een naar bericht! Wat zal het
moeilijk zijn om altijd met pijn te
moeten leven. Hopelijk vind je een weg
om hiermee om te gaan en de pijn zoveel mogelijk te beperken. En vooral
dat je kunt blijven quilten, omdat je
zoveel in deze heerlijke hobby kwijt
kunt en het je kan afleiden. En wat
wordt je kippetjesquilt een plaatje!
Sterkte en groetjes van Ageeth

Guusje, zei

Zo herkenbaar elke dag pijn ik hoop voor je dat je het een plekje kunt geven en ermee kunt leren leven, want dat het niet makkelijk is en zal zijn dat is een ding wat zeker is. Wat worden je blauwtjes mooi net als je kippen. Ik wens je heel veel sterkte toe.

Annemarie zei

Wat naar voor je, pijn is zo vervelend en kan zo je leven beheersen. Wat fijn dat je toch nog wat kan quilten. Sterkte hoor!
De wybertjesquilt is al groot zeg en super leuk. Groetjes, Annemarie

Stella zei

Goh wat een ellende; knap hoor zoals je daar mee om gaat. En je kippen? Ik vind ze enig! Ik ben niet een uitgesproken quilter maar ik heb iets met stofjes; helemaal als het blauw is :). Die wybertjes quilt vind ik echt de klapper maar die kippen zijn een goeie 2e! Geweldig hoor dat je dat allemaal maakt ondanks de pijn en de beperking.
groeten,
Stella

quiltlodge gerda zei

Och Jacqueline toch, wat naar allemaal. Maar van die kippetjes moet je wel vrolijk worden, dat kan niet anders. Heel veel sterkte met dat nare knopje!

Betsie Meijer zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Dea zei

Ach lieverd, wat ontzettend moeilijk en naar is dit toch. Kruip jij maar lekker in de stofjes, dan maak je prachtige dingen en komen de oplossingen vaak makkelijker tot je. Dikke knuffel!