dinsdag 18 oktober 2011

Kerst????

Ja echt waar, al een klein beetje into kerst! Waarmee?
 het begon met een boek en twee bolletjes (sorry foto op zijn kant!)
 echt hele lieve lintjes (gekocht bij jan sikkens!)
een avondje met kleine sokkenpennetjes breien! en dan is het klaar! ik vind het geweldig leuk om te doen, niet zo heel veel werk en ook niet zo moeilijk! er komen er vast voor de kerst nog een aantal bij!

10 opmerkingen:

Annelies zei

Super, zeker ook met die lintjes !

Ans zei

Volgende week wil ik op de handwerkbeurs naar het boek gaan zoeken. Het ziet er zo leuk uit. Ik zie onze kerstboom in gedachten al vol hangen met gebreide kerstballen. Leuk hoor!

Inge zei

Oohhh Jacqueline, ik ben bang dat ik ook ga zwichten. Ik vind ze zó leuk!

Miny zei

Wat grappig is die geworden!!

Groeten Miny

Dea zei

Hey Jacq! Ik heb nu pas door dat je inmiddels bij Blogger zit. Leuk om weer even te zien waar je mee bezig bent. Leuke projecten zie ik weer langs komen, die prachtige NI (wat balen van die arm toch! Grrr!) en een geweldig plekje voor jezelf!
Hier heeft alles weken stilgelegen, zo druk ben ik met werk. Nu vakantie en nog steeds druk met van alles, haha, maar ook alweer even gequilt, zet ik binnenkort wel even op mijn blogje.
Veel plezier met al je leuke projecten en ik ga je even mailen!

Dea zei

O ja, en ik wil volger worden van je blog maar ik kan nergens op klikken. Ik zie wel 'Volgers' staan maar er is niets klikbaars. Ligt het aan mij of werkt het echt niet?

Guusje, zei

Wat een leuke kerstbal en de bandjes vind ik ook erg leuk.

Xandra at home zei

Leuk, ik had het boek ook in mijn handen, maar nog niet gekocht. Eigenlijk zou je het alleen al om de voorkant moeten kopen!
Groetjes Xandra

Miranda zei

Wat een dotjes!

MarianneD zei

O Jacq,even bij je bijlezen...ik ben afgelopen weekend ook met de ballen begonnen...maar ik ben gewend om twee naalden onder m'n armen te hebben en dan 5 kleine naaldjes,het was een heel gevecht maar ik heb gewonnen...grijns....Wat zijn ze leuk he? Voorla toen ik die metde eekhoorn zag,toen gingik voor de bijl....;-)